anijsmelk

Anijsmelk

Afdrukken

Anijsmelk

Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 liter melk
  • 45 gr suiker
  • 25 gr anijszaad
  • 10 gr maïzena

Hoe maak ik het klaar?

  1. suiker
  2. Bind het anijszaad in een doekje.
  3. Houd een klein beetje melk achter.
  4. Breng de rest aan de kook, hang het doekje met het anijszaad erin en laat
  5. het bundeltje een half uur in de hete melk trekken.
  6. Vermeng de maïzena en de suiker met de achtergehouden melk.
  7. Haal het bundeltje anijszaad uit de melk, breng de melk weer aan de kook
  8. en bind haar met de aangemaakte maïzena en suiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *