Selecteer een pagina

Lekker eten maken

 

Opzoek naar de beste kook artikelen? Of inspiratie voor tijdens het koken? 

 

Bekijk artikelenOntdek Recepten

Over ons

Welkom bij lekkeretenmaken.nl

Welkom bij lekkeretenmaken.nl

Op deze website geven wij handige tips & adviezen om heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Ook reviewen wij van lekkeretenmaken.nl een groot aantal keukenmachine’s om de weg naar een heerlijke maaltijd voor iedereen te vergemakkelijken.

Alleen het beste

Verse ingrediënten, Heerlijke maaltijden.

Hieronder vind je een verzameling van makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook erg lekker! In onze ogen hoeft gezond namelijk echt niet saai of minder smakelijk te zijn. 

Filet Mignon

Filet mignon is een superieur stukje rundvlees. Het komt uit de lende van een rund, Filet mignon staat bekend als het beste gedeelte van de ossenhaas. Het vlees heeft een fijne structuur en het vetgehalte is zeer laag.

Kippen borst

Er is iets magisch aan een goede kippen borst filet. Hoe slecht je dag ook gegaan is neem een hap van een goed bereide kippenborst met een goede saus en knapperig laagje kaas, en al je problemen lijken als sneeuw voor de zon verdwenen.

Koningskrab

Het witte zachte vlees van krab wordt over de hele wereld gezien als een echte lekkernij, Krab is erg lekker bij salades, in sushi of gewoon als hapje.

Zee forel

Forel heeft een zeer lekkere zachte en fijne smaak en is een veel minder vette vis dan bijvoorbeeld makreel, Forel is heerlijk als lunch maar misstaat ook zeker niet als gerecht bij het diner.

Kippen soep

Zelf gemaakte kippensoep, een super voedzaam en gemakkelijk te maken recept. Voor vele mensen is kippensoep de beste huisgemaakte remedie tegen verkoudheid.

Bananenbrood

Bananenbrood is totaal niet moeilijk om te maken. Het is erg lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje als healthy snack

 

Gebruikerservaringen

Wat gebruikers over ons zeggen

“Super fijn!”

“Veel gemakkelijk te gebruiken tips en adviezen.

Lana

“Leuke recepten ter inspiratie”

“Veel lekkere recepten, een echte bron van inspiratie voor in de keuken. “

Ina

“Goede keukenmachine gekocht!”

“Na aanleiding van de Review die deze site heeft geplaatst een fantastische hakmolen aangeschaft.

Lydia

“Verliefd op de ijsmachine”

“De door deze website gereviewde ijsmachine gekocht. De kinderen (en stiekem ik ook) Zijn er dol op!.”

Lisa

Reviews

Door ons gereviewde keukenmachines

Wij hebben een aantal keukenmachines op een rijtje gezet en onze ervaringen hierover gedeeld, dit doen wij om voor iedereen de ervaring in de keuken zo veel mogelijk te vergemakkelijken.

Beste Handmixer

Beste Handmixer

Beste Handmixer 2020 Mengen van ingrediënten, vormt een belangrijk deel van de activiteiten in de keuken en kijkt men er vaak wel tegenop omdat het nogal wat inspanning vereist. Dat zal alles wel tot het verleden tijd behoren wanneer je een handmixer in huis haalt....

Beste Hakmolen

Beste Hakmolen

Beste Hakmolen 2020 Voor het fijnmaken van groente of vlees, is een hakmolen in elke keuken een onmisbaar stuk “gereedschap” waarbij veel gerechten met het grootste gemak bereidt kunnen worden. Het bespaart veel tijd en is het risico niet aanwezig voor gesneden...

Beste Ijsmachine

Beste Ijsmachine

Beste Ijsmachine 2020 Een heerlijk ijsje is wel iets waar weinig nee tegen zullen zeggen en komt het niet alleen door het afkoelend effect, maar zeker ook de verschillende smaken waarover men kan beschikken. Dat is trouwens ook een punt dat sterk is bij een ijsmachine...

Onze laatste berichten

Neem contact met ons op

Wij zijn altijd beschikbaar voor eventuele vragen over onderdelen op onze site.