Pizza met bonte tomaten

Pizza met bonte tomaten

 

Pizza met bonte tomaten
Bereidingstijd
10 mins
Kooktijd
20 mins
Totaal tijd
30 mins
 

Gemaakt van vers pizza deeg

Porties: 4
Auteur: Cor Kevenaar
Wat gaat er in?
  • 1 rol Tante Fanny vers pizzadeeg 400 g.
  • 600 g bonte tomaten in plakjes gesneden
  • 1 bol buffelmozzarella in plakjes gesneden
  • 100 g tomatensaus
  • een beetje verse basilicum
  • zout en peper naar smaak
Hoe maak ik het klaar?
  1. Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte en verwerk het deeg rechtstreeks uit de koelkast.
  2. Breng de tomatensaus op smaak met zout en peper. Rol het deeg met het bakpapier uit op de bakplaat en verdeel de tomatensaus over het deeg. Bedek met plakjes tomaat en buffelmozzarella.
  3. Bak in het midden van de oven gedurende 18 - 20 min. knapperig en goudbruin. Bestrooi met basilicum.
Tips / Opmerkingen

Pizza-met-bonte-tomaten-stappenfoto