Aardbei twisters

Aardbei twisters

 

Aardbei twisters
Bereidingstijd
15 mins
Kooktijd
25 mins
Totaal tijd
40 mins
 

Gemaakt van vers bladerdeeg

Gang: Taart
Porties: 4
Auteur: Tantefanny.nl
Wat gaat er in?
  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 50 g vers aardbeien gepureerd
  • 1 pakje Monchou
  • 15 g witte basterdsuiker
  • poedersuiker om te bestrooien
Hoe maak ik het klaar?
  1. De oven op 200 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor het gebruik uit de koelkast halen.
  2. Meng in een kom de Monchou met de basterdsuiker door elkaar met een lepel.
  3. Strijk dit mengsel over het bladerdeeg uit in een dun laagje.
  4. Snijd de bladerdeeg in het midden door de helft. Bestrijk 1 helft met de puree van aardbeien.
  5. Leg de andere plak bladerdeeg, met de mon chou naar beneden, op de met aarbei besmeerde plak.
  6. Snijd in vijf gelijke repen en draai tot twisters.
  7. Bak gedurende 25-30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
  8. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
Tips / Opmerkingen

Aardbei twisters werkwijze