Wrap pollo

Wrap pollo

 

Afdrukken

Wrap pollo

Een onvervalste klassieker: de wrap pollo. Lekker pittig door de toevoeging van sambal, kruiden en de cajunsaus, maar ook heerlijk fris door de kruidenroomkaas. Bommetjevol smaak en lekker kleurrijk. Nét als Mexico zelf.

Gang Voorgerecht
Keuken Mexicaanse keuken
Porties 4 personen
Auteur 't Zusje Tapas restaurants

Wat gaat er in?

  • 4 Tortillawraps
  • 50 gram roomkaas bieslook
  • 50 gram ajunsaus
  • 50 gram jonge kaas gerapst

Voor de vulling

  • 400 gram kip in reepjes
  • 50 gram parika in blokjes
  • 50 gram ui gesnipperd
  • 20 gram Tex Mex kruiden
  • 5 gram sambal oelek
  • 20 gram boter

Hoe maak ik het klaar?

  1. Doe de boter in de koekenpan en bak de kipreepjes aan totdat ze rondom gekleurd zijn.

  2. Voeg de paprika en de ui toe en bak het geheel totdat de ui glazig wordt. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het mengsel bakken totdat het beetgaar is.

  3. Leg de wraps op een bord of op het keukenblad en smeer in met bieslookroomkaas tot 3 cm uit de rand. Spuit daar overheen wat cajunsaus en smeer deze uit over de roomkaas.

  4. Verdeel de vulling over de vier wraps en strooi hier de geraspte kaas over.

  5. Vouw de linker en rechter kant van de wrap naar binnen en rol de wrap zo strak mogelijk op.

  6. Bak of gril de wrap voor het serveren even zodat deze mooi gekleurd is.

Tips / Opmerkingen

Serveer met een frisse salade en een ijskoud biertje.

Buen provecho!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *