Selecteer een pagina

Beste Keukenweegschaal 2019

Een keukenweegschaal stelt iedereen in staat, van de beginneling tot aan de professionele kok, om gerechten feilloos te bereiden, met of zonder de hulp van een kookboek. Het maakt nu eenmaal een groot verschil uit wanneer er afgeweken wordt van de aangegeven hoeveelheden en is het dan wel een doodzonde wanneer na alle moeite, het eindresultaat teleurstellend zal zijn. Een keukenweegschaal moet daarom snel ter beschikking zijn, zonder dat er veel werk aan te pas moet komen. De levensduur van de batterijen is dus wel van groot belang en beschikt elke moderne keukenweegschaal over een automatische uit functie. Om voor elk recept wel nauwkeurig te werk te gaan, is het belangrijk, dat er over een nauwkeurige schaalverdeling beschikt kan worden. De kleinste verdeling loopt tot 1gram en kunnen er een paar kilo’s afgewogen worden. Dat allemaal wordt op een digitaal scherm weergegeven en kunnen de eenheden ook aangepast worden. Zo kunnen recepten van over de hele wereld zonder enige aanpassingen of het moeten omzetten van de eenheden.

NaamMateriaalMaximale weegvermogenMetrische of imperiaal standaardMeer informatie
Digitale Precisie KeukenweegschaalKunststof5 kgMetrisch
Soehnle KeukenweegschaaleGlas5 kgMetrisch
Digitale Keukenweegschaal - precisie weegschaalRVS5 kgMetrisch
Precisie keukenweegschaalMetaal | Kunststof200 gMetrisch
KitchenBrothers Digitale Precisie KeukenweegschaalRVS | Kunststof6 kgMetrisch

Digitale Precisie Keukenweegschaal

In de keuken is het nu eenmaal wel belangrijk, dat er op voldoende hulp gerekend mag worden in de vorm van de vele apparaten die beschikbaar zijn. Die kunnen soms wel ingewikkeld overkomen, maar zijn er natuurlijk ook andere soorten zoals de Digitale Precisie Keukenweegschaal – Tot 5000 Gram ( 5kg ) – Zilver, die in hun eenvoud, toch nog onmisbaar zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De zilverkleurige weegschaal kan tot 5000gram nauwkeurig afwegen en is bovendien eenvoudig schoon te krijgen. Dankzij de digitale display, is het aflezen altijd snel gedaan. Bovendien is de display voorzien van een heldere blauwe verlichting. De afmetingen bedragen 13.5 om 13,5cm en kan er met gemak mee gewogen worden, van wat boter voor de cake tot aan groenten en zelfs vlees. De batterijen zijn voldoende om een poos lang mee te gaan en beschikt de Digitale Precisie Keukenweegschaal trouwens over een functie om de weegschaal automatisch uit te schakelen. Laat zich door de kleine afmetingen ook nog eenvoudig opbergen.

 

 

Soehnle

In elke keuken mag een weegschaal niet ontbreken en zal je er verbaast over staan, wat een groot verschil het nu uitmaakt bij het klaarmaken van gerechten. Met de Soehnle – Page compact 100 – Digitale keukenweegschaal –Zwart, is het dan ook een plezier om met alle precisie te werk te gaan en mag het nooit meer misgaan in de keuken. Daarbij kan er ook nog snel gewerkt worden dankzij de functie die het toelaat om het tarra gewicht te berekenen en het zo mogelijk is om in één kom dus het gewicht van verschillende ingredienten te wegen. Wel handig dus en weet je zo ook zeker, dat alles keurig volgens het recept geschiedt. Maximaal kan er tot 5kg worden gewogen en wordt tot op de gram alles duidelijk digitaal weergeven. Indien er de behoefte naar is, kunnen ook andere eenheden ingesteld worden. Dit is vooral van toepassing wanneer men bijvoorbeeld werkt uit een kookboek afkomstig uit de Verenigde Staten (oz, lb). De batterijen zijn bij de aanschaf inbegrepen en gaan lang mee dankzij de automatische “uit” functie. In zwart uitgevoerd en dankzij de afmetingen altijd wel snel op te bergen.

 

 

Digitale Keukenweegschaal

Het zal wel gek lopen, wanneer er in de keuken geen weegschaal aanwezig is en komt dat vanwege de onmisbare functie die het nu eenmaal bekleed binnen alles wat met de keuken te maken heeft. Wie wel er nu niet als een echte keukenprins of prinses te werk gaan, maar zijn er ook andere plekken waar de Digitale Keukenweegschaal – Precisie Weegschaal – Tot 5000 Gram ( 5kg ) gebruikt kan worden. Niet alleen in de keuken is er namelijk behoefte aan een weegschaal die tot op 1gr nauwkeurig kan wegen en een capaciteit heeft van 5000gr. Ook de eenheden kunnen met een druk op de knop aangepast worden en is er de mogelijkheid, om met het tarra gewicht te werken. Al deze opties maken de Digitale Keukenweegschaal – Precisie Weegschaal zo aantrekkelijk om mee te werken en mag het dus niet (meer) misgaan in de keuken. Opbergen levert al helemaal geen problemen op en gaan de batterijen lang mee, ook dankzij het automatisch uitgaan wanneer het voor een paar minuten niet gebruikt wordt.

 

 

Precisie Weegschaal Keuken 0,01g

Wegen moet soms wel uiterst nauwkeurig plaatsvinden en mag een passende weegschaal daarbij niet ontbreken. De precisie waarmee er gewerkt zal kunnen worden, zal allemaal wel afhangen van de wijze waarop zo een weegschaal in staat is om het gewicht op te meten. Bij de Precisie Weegschaal Keuken 0,01g – 200g – Nauwkeurig Voor Keuken | Apotheek | Juwelen gebeurt dat tot op 0.1gr nauwkeurig en is het daarom gelijk duidelijk waarop deze weegschaal zo geschikt is voor toepassingen in de apotheek of bij een juwelier. Het apparaatje oogt heel apart dankzij de kleur en beschikt de display over een heldere witte verlichting. Tot 200gram kan er gewogen worden en zijn de eenheden zelf in te stellen. Voeg daar ook nog de Tarra functie toe en is het gelijk wel duidelijk, dat je hier te maken hebt met een precisieweegschaal die aan alle wensen voldoet. Ook met een automatische uitschakelfunctie en komt het met een low battery alarmtoon.

 

 

KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal

Een weegschaal in de keuken is nu eenmaal onmisbaar, maar wil het oog natuurlijk ook wel wat. In elke moderne keuken moeten de apparaten er lekker modern uitzien. Natuurlijk moet zo een apparaat wel de taken kunnen uitvoeren waarvoor het bestemd is en kan dat zeker gezegd worden van de KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal – 1gr tot 6 kg – Met Tarra Functie – Elektrisch – Inclusief Batterijen – RVS. Een blik op deze weegschaal maakt het gelijk duidelijk waarom het zo apart is en begint het al bij het rond weeggedeelte die alle gewichten, van 1tot 6000gr, nauwkeurig kan opmeten en wordt de informatie weergegeven op het digitale LCD display. Daar bevinden zich ook de toetsen voor het instellen van de eenheden en het Tarra gewicht. Na gebruik is deze weegschaal wel veels te mooi om weer op te bergen. Eenvoudig schoon te krijgen dankzij het RVS weeggedeelte.

 

 

Conclusie Keukenweegschaal

Het zal dus wel duidelijk zijn, dat een keukenweegschaal onmisbaar is, niet alleen in de keuken zelf, maar ook voor andere toepassingen zoals het wegen van sieraden of medicijnen. Een goed voorbeeld is de Precisie Weegschaal Keuken 0,01g – 200g – Nauwkeurig Voor Keuken | Apotheek | Juwelen met een nauwkeurigheid van 0.1gr. Het gebruik stelt geen hoge eisen en wordt alles duidelijk op de display weergegeven. Dat kan van alle overige modellen gezegd worden. Op de display wordt ook de overige informatie weergegeven zoals de gebruikte eenheid. Dat is weer zo een handige optie die de Digitale Keukenweegschaal – Precisie Weegschaal – Tot 5000 Gram ( 5kg ) en Soehnle – Page compact 100 – Digitale keukenweegschaal –Zwart  bieden. Zo is het zelf omzetten niet nodig. Ook de tarrafunctie mag niet vergeten worden en kunnen verschillende hoeveelheden zo vlot afgewogen worden zonder dat je steeds het gewicht van de kom of schaal dient af te trekken. Heel fraai staat de KitchenBrothers Digitale Precisie Keuken Weegschaal – 1gr tot 6 kg – Met Tarra Functie – Elektrisch – Inclusief Batterijen – RVS in elke keuken en zal je het wellicht niet meer willen opbergen na het gebruik. Alle modellen werken met baterijen en kunnen dus overal gebruikt worden.