kruidnoten

Kruidnoten

Afdrukken

Kruidnoten

( 100 stuks)

Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 40 g boter
  • 50 g bruine basterdsuiker
  • zout
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 100 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 á 2 lepels melk

Hoe maak ik het klaar?

  1. De boter zacht roeren met de suiker, het zout en de kruiden. De
  2. helft van het zelfrijzend bakmeel met 1 lepel melk erdoor
  3. mengen en daarna de rest van het bakmeel en zo nodig de overige
  4. melk erdoor kneden. Hiervan kleine balletjes vormen en deze op
  5. een beboterde bakplaat iets platdrukken. Bakken als
  6. speculaasjes ( 15 min.). Ca. 170 graden Celsius.
  7. Eet smakelijk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *