Selecteer een pagina

Beste Pannenset 2020

De keuken neemt nog altijd een voorname plek in en mag een pannenset daar zeker niet bij ontbreken. Zo set maakt het zoeken naar de juiste pan overbodig omdat er bij de samenstelling van zo een set altijd rekening gehouden wordt met het ruim aantal behoeftes, of het nu gaat om het bakken of braden. Ook wordt er altijd gekeken naar het comfort van de gebruiker. Zo mogen de handgrepen niet te warm worden en mag het afwassen geen uitdaging vormen. Niet alleen moet zo een pan geschikt zijn voor de vaatwasmachine, maar is zo een anti-aanbaklaag ook nodig. Last van aangekoekte resten heb je zo niet meer en wordt het bereiden van gerechten met een stuk vereenvoudigd. Door met weinig of zelfs helemaal geen vet aan de slag te kunnen, wordt er zeker ook een flinke stap gemaakt in de richting van een gezonde levensstijl. Een pannenset draagt dus in een grote mate bij aan niet alleen de wijze waarop we onze voeding bereiden, maar ook onze gezondheid.

NaamMateriaalGeschikt voor soort warmtebronAantal stuksMeer informatie
GreenPan Mayflower Keramische PannensetAluminiumInductie | Gas | Keramisch | Elektrisch5
Tefal Duetto PannensetRVSGas | Halogeen | Inductie | Keramisch | Elektrisch | Oven | Geschikt voor alle warmtebronnen4
BK Profiline PannensetRVSOven | Keramisch | Inductie | Halogeen | Geschikt voor alle warmtebronnen | Gas | Elektrisch5
Royalty Line PannensetAluminium | KunststofElektrisch | Gas | Geschikt voor alle warmtebronnen | Halogeen | Inductie | Keramisch | Oven14
Edënbërg luxe pannensetGietaluminium | Marmer | GranietElektrisch | Gas | Halogeen | Inductie | Keramisch10

GreenPan Mayflower Keramische Pannenset

Een pannenset staat in elke keuken wel apart en wordt het vaak niet eens gebruikt om te koken en dient het vaak ook nog vaak als decoratie. Het mag echter ook geen probleem vormen om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en is de GreenPan Mayflower Keramische Pannenset – 5-delig + 5 accessoires daar een goed mooi voorbeeld van. Het voordeel van zo een set is wel, dat er voor elke toepassing wel een geschikte pan te vinden is. Wat deze set wel apart maakt, is dat er ook nog accessoires erbij worden geleverd. Zo ontbreekt jou dus werkelijk niets en kan je gelijk aan de slag. Het maakt daarbij ook niet uit over welk soort fornuis je nu beschikt, van gas tot aan inductie, de pannen kunnen het allemaal wel aan. Met één zo een set is de behoefte dus voor altijd wel gedekt en is de kwaliteit natuurlijk uitmuntend te noemen. Voorzien van een keramische anti-aanbaklaag en kan er met weinig of zelfs helemaal geen vet worden gekookt of gebakken. Eenvoudig afwasbaar en geldt dat ook voor de accessoires.

Tefal Duetto Pannenset

Met zoveel mogelijkheden om het eten te bereiden, van het traditioneel gasgestookt fornuis tot aan die welke middels inductie te werk gaan, is het wel belangrijk om over een pannenset te beschikken die dit allemaal wel aan kan en het niet nodig is om steeds weer een aparte set aan te schaffen. De Tefal Duetto Pannenset – 4-delig – Voor alle warmtebronnen, ook inductie, is het een pannenset die de keuken wel compleet zal maken en waarmee je met plezier tal van gerechten zal kunnen bereiden. Het begint al bij de dikke bodems vervaardigd uit een speciale legering en wordt de warmte zo gelijkmatig verspreidt. Naast deze gelijke verdeling, wordt het werk vereenvoudigd dankzij de maatverdeling aan de binnenzijde en de ingebouwde schenktuit en vergiet in het deksel. Met één zo een pan, kunnen dus meerdere werkzaamheden worden verricht. Dat levert een besparing op van de tijd en kijk je na afloop niet tegen een berg afwas aan. De Tefal Duetto Pannenset – 4-delig – Voor alle warmtebronnen, ook inductie, is geschikt voor de vaatwasser en komt elke pan met een handgreep.

BK Profiline Pannenset

Van het merk BK, is het nu eenmaal bekend dat de kwaliteit van hun pannen zich op een topniveau bevindt en is de BK Profiline Pannenset – 5 delig – RVS, daar geen uitzondering op. Het gaat om een eenvoudig ogende pannenset die echter wel in staat is om voor alle warmtebronnen gebruikt te worden. Bekend van BK zijn de dikke bodems die de warmte gelijkmatig helpen te verspreiden en komt elke pan met een handgreep. De deksels zijn volledig in chroom uitgevoerd en oogt de hele set keurig. Schoonkrijgen is dankzij het gepolijst oppervlak geen probleem en mag alles gerust in de vaatwasser geplaatst worden. De randen zijn omgekruld waardoor overschenken geen probleem vormt. De samenstelling van de BK Profiline Pannenset – 5 delig – RVS, is zodanig, dat het voldoende is om er een complete maaltijd mee te bereiden, van een soep tot aan een heerlijke stamppot. Komt met 15 jaar fabrieksgarantie.

Royalty Line Pannenset

Een pannenset moet het liefst zo complete als mogelijk komen omdat je in de keuken nu eenmaal de vrijheid wilt beleven om voor elk gerecht wel meteen de juiste pan beschikbaar te hebben. Wie de Royalty Line Pannenset – 14 delig – Zwart, aanschaft, mag gelukkig wel rekenen op een pannenset die dat alles wel te bieden heeft. Een koekenpan met afneembare steel hoort er zo bij en kan dezelfde pan zonder steel ook gebruikt worden in de oven. Een braadpan mag niet ontbreken in de set en zijn de overige braadpannen verschillend in afmeting. De glazen deksels komen allemaal met een stoomventiel en zorgt de keramische anti-aanbaklaag voor pannen die na afloop met het grootste gemak gereinigd kunnen worden. Dat kan in de meeste gevallen gewoon met een doek, maar mogen de pannen ook met een gerust hart in de vaatwasser gedaan worden. De keramische laag zorgt trouwens voor een glad oppervlak dat zich uitstekend leent voor het bakken en braden met weinig of geen vet.

Edënbërg luxe pannenset

Apart ogend en zeker wel een set die in de keuken zal opvallen, is de Edënbërg luxe pannenset 10 delig – zwart en valt ook de geribbelde buitenzijde op. Ook de handgrepen en deksels zijn in het zwart uitgevoerd. De stelen van de steel- en hapjespan zijn bovendien voorzien van een zachte coating. Ook de stoomventielen op de glazen deksels vallen meteen op. Alles is er dus op gericht, dat bij het koken er zo comfortabel als mogelijk gewerkt mag worden. De speciale afwerking met een keramische coating, draagt ook bij aan het gemak en is het mogelijk om elk gerecht met weinig vet klaar te maken. Deze coating zorgt er trouwens ook voor, dat het schoonmaken nooit een probleem vormt en de vaatwasser er geen moeite mee zal hebben, om de pannen weer te laten glimmen. De coating is krasbestendig en zorgen dus voor vele jaren aan kookplezier.

Conclusie Pannenset

In de keuken zal het zeker niet ontbreken, zo een pannenset. Het gaat om een speciale pannen die voor vele toepassingen gebruikt kunnen worden en kan elk gerecht zo klaargemaakt worden met de grootste kans van slagen. Neem nou een koekenpan om een eitje te bakken of een steelpan voor het maken van een lekker saus. Omdat alles ook nog bij elkaar hoort, vormt het opbergen geen probleem omdat alles keurig op elkaar gestapeld kan worden. Zo set is bijvoorbeeld de Edënbërg luxe pannenset 10 delig – zwart en oogt het wel apart door de zwarte kleur. Ook fraai om naar te kijken en zeker ook met een praktische zijde, is de GreenPan Mayflower Keramische Pannenset – 5-delig + 5 accessoires en komen de accessoires ook goed van te pas. In de keuken zal je ook de Royalty Line Pannenset – 14 delig – Zwart weten te waarderen en beschikt die over een keramische anti-aanbaklaag. Het schoonmaken levert bij alle pannen geen probleem op dankzij de speciale coating en kunnen ze ook nog in de vaatwasmachine.