Sinterklaasmuffins

Sinterklaasmuffins

Afdrukken

Sinterklaasmuffins

(± 10 stuks)
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 125 gr volkorenmeel
  • 125 gr bloem
  • 1 mespunt zout
  • 50 gr suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 1 1/2 dl melk
  • 4 eetlepels gesmolten boter
  • 50 gr pure Knispers broodversierder
  • 20 papieren cakevormpjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vermeng het volkorenmeel, de bloem, het zout, de suiker en de vanillesuiker.
  3. Klop de eieren met de melk en de boter los.
  4. Klop het eimengsel geleidelijk door het bloemmengsel, zodat een vrij
  5. stevig beslag ontstaat.
  6. Roer de knispers erdoor.
  7. Zet steeds 2 cakevormpjes in elkaar op de bakplaat en verdeel het beslag
  8. over deze 10 vormpjes.
  9. Bak de muffins 15-20 minuten in het midden van de oven.
  10. Lekker met geklopte crème fraîche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *