Selecteer een pagina

Beste Broodmand 2020

Brood vormt een onmisbaar deel van ons dagelijks menu en is er een groot aantal mogelijkheden om uit te kiezen. Of het nu om brood gaat je elke dag vers bij de bakker haalt of brood van de supermarket, het blijft belangrijk om het te plaatsen op een plek waar het voor iedereen die er de behoefte aan heeft, te bereiken is. Vers moet het brood ook lang blijven en moet het wel op een aantrekkelijke wijze zichtbaar zijn. Dat zijn nu allemaal de kenmerken waar een broodmand aan moet voldoen. Er is altijd wel een ruim aantal om uit te kiezen en zal in elke keuken of andere plek, zo een mand een ware blikvanger zijn. Ook het schoonmaken mag geen probleem vormen en is de mand al binnen een paar tellen al gereed om er weer vers brood in te plaatsen. Vanwege het fraai uiterlijk, is zo een broodmand ook vaak gewoon geschikt als decoratie in de keuken.

NaamMateriaalAfmetingenProduct gewichtMeer informatie
Riviera Maison - Le Pain Bread BasketRotan30 x 15 cm0.25 kg
DecoMeubel Broodtrommel vergrijsd rotanRiet21 x 42 cm2 kg
Blomus Delara broodmand KatoenChroom25 x 25 cm-
Blomus DELARA broodmandKatoen9,5 x 20 cm
3 In 1 BroodmandKatoen35 x 32 cm100 g

Riviera Mansion broodmand

Brood vormt nog altijd een belangrijk bestanddeel van onze voeding en is het daarom niet vreemd, dat er zoveel mogelijkheden beschikbaar zijn om het brood op een aantrekkelijke wijze op te slaan. Misschien wel het populairst is de Riviera Mansion broodmand en heeft deze wel een retro look, dankzij het riet waaruit het vervaardigd is. Het mandje oogt hierdoor op elke plek wel apart of het nu in de keuken is of gewoon buiten op het terras. Dankzij het stevig handvat, kan deze broodmand echter ook prima gebruikt worden bij het picknicken. Speciaal is het ook, dat het hier gaat om een product dat volledig met de hand is vervaardigd en elk exemplaar zo uniek te noemen is. Ook het opschrift is geheel met de hand gedaan. Het stevige riet zorgt er wel voor, dat deze mand lang genoeg mee zal gaan. Staat trouwens ook gewoon prachtig als decoratie en kan het prima dienst doen als boodschappenmand.

Decomeubel Broodtrommel

Een broodtrommel moet niet alleen over voldoende ruimte beschikken, maar is het belangrijk, dat het goed afgesloten kan worden. Zo komt er geen ongedierte bij en blijven de broden langer vers. Bij de Decomeubel Broodtrommel vergrijsd rotan, is dat ook het geval en is alles vervaardigd uit rotan. Dat maakt het wel tot een duurzame en unieke broodtrommel, vooral hoe alles met de hand is vervaardigd. Ook het opschrift is er met de hand geplaatst en staat het wel heel apart op de trommel. In elk interieur staat het wel leuk en kan het ook gewoon gebruikt worden als decoratie. Het deksel opent zich geheel en sluit de inhoudt goed af. Het rotan zorgt ervoor, dat deze broodmand lang meegaat en is er altijd wel een plek te vinden voor deze apart ogende broodtrommel.

Blomus Delara Broodmand

In elke keuken moet er wel een plek gereserveerd zijn voor het plaatsen van al het brood en is een broodmand daarbij onmisbaar. Het brood kan zo op een overzichtelijke manier beschikbaar worden gesteld en staat het ook nog fraai in zo een mand. De Blomus Delara Broodmand, is daar een goed voorbeeld van en is ondanks het eenvoudig ontwerp, toch wel een aanwinst die altijd welkom is. De buitenzijde bestaat uit verchroomd metaaldraad en gaat dat lekker lang mee. Het is ook eenvoudig schoon te krijgen. Dat kan ook gezegd worden van de katoenen binnenzak en is deze wit van kleur. Het materiaal is dik uitgevoerd en is de zak uitneembaar om het snel weer schoon te krijgen. De afmetingen bedragen 25x25cm met een hoogte van 9.5cm. Ruim voldoende dus voor de dagelijkse broodbehoefte van een gemiddeld gezin.

Blomus Delara Vierkant Katoen

Waar zet je nu al het brood nodig voor het gezin? Een goede plek is gelukkig wel snel gevonden, maar moet het brood dan wel in een mand worden geplaatst, vooral wanneer je net van de bakker komt. De Blomus Delara Vierkant Katoen, Staal Groen Broodmand, is dan de ideale manier om op een aantrekkelijke wijze elk soort brood of zelfs gebak, in te plaatsen. Zo blijft het binnen handbereik van iedereen. Dankzij het verchroomd draad waaruit de buitenzijde bestaat, is het eenvoudig schoon te krijgen en staat het wel keurig in elk interieur. Apart is ook de groene uitneembare katoenen binnenzakbinnenzak en kunnen kruimels zo snel verwijderd worden. De afmetingen bedragen 20x20cm bij een hoogte van 9.5cm.

Handige Multifunctionele 3 In 1 Broodmand

Bij het horen van de term broodmand, denkt men terecht gelijk aan een mand of iets soortgelijks om het brood in op te slaan. Zo moet het brood binnen handbereik blijven en moet de versheid bewaard blijven. Bij het zien van de Handige multifunctionele 3 in 1, zal je zeker het gevoel bekruipen, dat het hier gaat om een doodnormale boodschappentas. Echter gaat het hier om een broodmand die wel 3 functies verenigd: een boodschappentas om mee te nemen naar de bakker, een broodmand om thuis het brood nu binnen ieders handbereik te plaatsen en als laatste ook nog gewoon als bewaarplek om het brood langer vers te houden. Het geheim ligt in de binnenlaag van 100% polypropyleen en buitenzijde van stevig katoen. Zo blijft de Handige Multifunctionele 3 In 1 Broodmand, Afmeting: L35xB13xH32 cm, Groen, altijd ventilerend. Voorzien van een afsluitbare bovenzijde en een stevige lus om de tas mee vast te kunnen houden.

Conclusie Broodmand

Het oog wil altijd wel wat en zorgt zo een fraai broodmand er dus wel voor, dat het brood op een aantrekkelijke wijze geplaatst kan worden op een leuke plek in de keuken of gewoon een andere plek waar er de behoefte voor is. Het is dus wel een belangrijk accessoire en zijn de Riviera Mansion broodmand en de Decomeubel Broodtrommel wel apart vormgegeven. Het rotan is een perfect materiaal voor een duurzame broodmand die lekker retro oogt, compleet met opschrift. Wat eigentijdser, maar niet minder praktisch, is de Blomus Delara Vierkant Katoen en zorgt deze ervoor, dat het brood er altijd voor het grijpen ligt. De chromen behuizing is eenvoudig schoon te krijgen, evenals het broodmandje zelf. De vrij compacte afmetingen zorgen ervoor, dat er altijd wel een plek voor te vinden is. Om overal naartoe mee te nemen, is de Handige Multifunctionele 3 In 1 Broodmand, Afmeting: L35xB13xH32 cm, Groen, zelfs naar de bakker of de winkel.